Aktiv i Bø blir Lokalmegleren & Partners

17. november, skifter Aktiv i Bø navn til Lokalmegleren & Partners. Utover dette er det ingen forskjell. Du treffer fortsatt de samme lokalkjente og engasjerte meglerne i Folkestadvegen 1. Vi ønsker både eksisterende, nye og gamle kunder velkommen innom for en kaffe og et kakestykke 17. november fra kl. 14:00.

Fra venstre: Lena Stadskleiv, Berit Seltveit, Gunhild Nymoen, Mari Gaara, Frida Henriksveen og Aud Elin Lio.

Den 17. november er offisiell dato for bytte av eiendomsmeglerkjede, og daglig leder og eiendomsmegler Berit Seltveit understreker at det ikke er noen forskjell utover nytt navn og nye skilt.
– Du vil fortsatt oppleve personlig service og vårt brennende engasjement for lokalmiljøet, sier Berit. – Siden jeg startet opp for 18 år siden, har firmaet vokst hele tiden. Dette er bare et nytt steg på veien, understreker hun.
– Nå som vi blir en del av Partners Eiendomsmegling, får vi tilgang til svært gode og effektive verktøy som kommer deg som kunde til gode, samtidig som at vi fortsatt jobber selvstendig for deg.

Blir en større aktør i Telemarksområdet

Å få med seg Berit Seltveit og hennes fem kolleger på laget, er noe administrerende direktør i Partners Eiendomsmegling, Marianne Sodeland er veldig glad for; – Når Berit og teamet hennes, som er markedsleder i området, ønsker å bli en del av Partners, er det en tillitserklæring.– Vi er veldig glade for få deres kompetanse med på laget, sier hun. – De er et kontor som har hatt fornøyde boligkunder og de er i et marked i sterk vekst. Sammen med vårt kontor i Grenland vil Lokalmegleren bidra til å gjøre Partners Eiendomsmegling til en tung aktør i Telemarksområdet.

Meget godt marked

Den lokale forankringen understrekes ved at Lokalmegleren & Partners vil ytterligere styrke sitt samarbeid med lokalbanken Sparebanken DIN. – Vi vil fortsatt dekke vårt kjerneområde: Midt-Telemark, Vest-Telemark og Nome, forklarer Seltveit. Markedet i Midt-Telemark beskriver hun som meget godt. Kommunen legger til rette for utbygging og det er økt tilflytting til kommunen.

Berit Seltveit startet det første eiendomsmeglerbyrå i Bø i 2003. Siden da har de vokst gradvis til 6 ansatte og omsetter godt over 200 eiendommer hvert år. – Vi dekker et bredt område, og står på for våre kunder. Det er ikke sjelden vi kjører over en time hver vei for et kundebesøk. For oss er det viktigste å oppfylle våre kunders behov, ha fornøyde kunder og få en best mulig pris for eiendommen, forklarer hun og gleder seg til å starte Partners Eiendomsmegling i Bø.

Les mer fra Lokalmegleren & Partners her, eller kontakt oss her.