Bytte hjem? Vi gjør det enklere for deg

Vi nordmenn bytter hjem så ofte at vi faktisk er blitt Europamestere i flytting. Under korona-året i fjor flyttet nesten 250 000 på seg innenlands. Selv om det er ganske likt normalen i omfang, ser vi at pandemien har hatt en effekt på flyttemønsteret vårt.

Under korona var det mange byfolk som fikk øynene opp for livet i distriktene. En undersøkelse gjennomført av Oslo Met, viser at folk i storbyer trivdes dårligere enn de som bor på landsbygda. Man hadde tid til overs og mange ønsket å være nærmere naturen og ha friere tøyler. Da er det kanskje ikke så rart at så mange ga seg ut på en så omfattende prosess som det flytting faktisk er.

Flytteprosessen forenklet

Nå er ting så og si tilbake til normalen, men vi ser at folk i stor grad fortsatt flytter på seg. Faktisk sier 8 prosent av nordmenn at de ønsker å bytte bosted som en følge av koronakrisen. Forskjellen er at folk ikke har like god tid til å flytte lenger. Vi hjelper deg gjerne og gjør det enklere for deg å bytte hjem.

Vi vet hvor hektisk en slik prosess er, og vi er her for å hjelpe våre kunder i hver fase av boligbyttet. Er du en av dem som gjerne vil flytte på deg, kan du benytte deg av våre flyttetjenester.

– Vi i Partners er opptatt av at boligbytte skal gjennomføres så smidig og effektivt som mulig for våre kunder. Selve flytteprosessen er også en del av dette, sier administrerende direktør i Partners Eiendomsmegling, Marianne Sodeland. Flytteprosessen krever mye tid og jobb. Vi ser at folk har et behov for å lette den belastningen. Mange ønsker seg nok en one-stop løsning hvor hele salgsprosessen og flytteprosessen henger sømløst sammen. Dette er etter hvert blitt vanlig i vår bransje, og er en del av tjenestespekteret vil tilbyr. Sammen med våre samarbeidspartnere innen vask, flyttetransport og lagring, gjør vi det kanskje litt enklere for deg å bytte bolig, avslutter hun.

Vi hjelper deg med vask av hjemmet ditt til visning eller overtakelse, flytting av alt eller noen av eiendelene dine og lagring av tingene dine mens du er mellom to hjem. Du bestemmer selv omfanget av tjenestene.

Har du tenkt på å flytte, men synes prosessen virker litt overveldende? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan tilby deg for å gjøre det enklere for deg å bytte hjem.