Sparebanken DIN og Lokalmegleren & Partners samler tjenestene under ett og samme tak

Banken er viktig når vi står overfor de mange veivalgene livet byr på og et av de viktigste valgene vi tar her i livet er kjøp og salg av bolig. Det er derfor Sparebanken DIN nå slår seg sammen med Lokalmegleren & Partners.

Banken er viktig når vi står overfor de mange veivalgene livet byr på og et av de viktigste valgene vi tar her i livet er kjøp og salg av bolig. Det er derfor Sparebanken DIN nå slår seg sammen med Lokalmegleren & Partners.

FLYTTER INN: Lokalmegleren & Partners flytter inn i Sparebanken DIN sine lokaler i Bø sentrum, mandag 2.mai. Foto: ta.no

– Vi har lenge hatt et godt samarbeid med Sparebanken DIN og gleder oss til å samle tjenestene våre under ett og samme tak, forteller daglig leder i Lokalmegleren & Partners, Berit Seltveit.

Det er flere grunner til at Lokalmegleren & Partners nå flytter inn i bankens lokaler. En av hovedgrunnene er at både banken og meglerne ønsker å legge til rette for kundene sine.

– Vi ønsker hele tiden å kunne gi kundene våre best mulig hjelp og rådgivning, og nå som meglerne flytter inn kan vi tilby en enda bedre og enklere «pakke», forteller Monja Ørvik, leder på personmarkedet i Sparebanken DIN.

– Det er avgjørende å ha en god samtalepartner når det kommer til økonomi og kjøp/salg av bolig. Derfor er det viktig for oss at du møter lokalkjente ansatte, som kjenner deg og ditt nabolag, legger hun til.

Lokalmegleren & Partners flytter offisielt inn hos Sparebanken DIN i Bø sentrum, mandag 2. mai. Her får de en helt egen og nyoppusset avdeling, hvor blant annet deres egen interiørkonsulent vil ha tilgang til fargeprøver og lignende for å kunne hjelpe kunder med tips og inspirasjon til boligstyling. 

GLEDER SEG: Daglig leder i Lokalmegleren & Partners, Berit Seltveit og leder på personalmarked i Sparebanken DIN, Monja Ørvik(t.h.), gleder seg veldig til å dele lokaler. De tror begge det vil ha en positiv innvirkning på arbeidshverdagen. Foto: ta.no

Bank og meglerhus på samme sted 

Det er ingen tvil om at både banken og meglerne gleder seg til å se mer til hverandre i hverdagen. Dette er en omstrukturering de har snakket mye om og et samarbeid de lenge har ønsket å få til. 

– Vi har verdifull kunnskap på hvert vårt område og kjenner hverandres styrker. Noe som helt klart vil være en fordel for både oss og kundene våre, sier Ørvik og kikker bort på Seltveit. 

– Ja, helt klart. Kunnskapsdeling er viktig og miksen av kulturer vil være veldig positivt, konstaterer Seltveit og legger til at det også vil føre til at begge parter får mange nye og gode kolleger de kan spille på.

– Det å få litt nytt blod inn i banklokalene er aldri feil. Spesielt ikke når det er seks så flotte og sprudlende damer, sier Ørvik og smiler til Seltveit. 

NYE KOLLEGER: Nå vil både banken og meglerne få nye kolleger de kan spille på og slå av en prat med ved kaffemaskinen. Foto: ta.no

– Huskjøp har blitt et spontankjøp

For å få kjøpt seg et hus eller en leilighet er de fleste av oss avhengig av å få lån i banken. For å få lån er det mange som trenger en verdivurdering av boligen sin og det er spesielt her det tette samarbeidet mellom banken og meglerne vil være verdifullt for kundene. 

– Det er merkelig hvordan det har blitt. Huskjøp har blitt et spontankjøp. Nå tenker folk gjerne mer gjennom et bilkjøp enn et huskjøp. Ja, til og med et kleskjøp tenker mange mer på, forteller Monja Ørvik, og smiler, før hun fortsetter: 

– I banken er vi ofte avhengig av å få en verdivurdering for å kunne gi ut et finansieringsbevis. Det vil si at når kundene våre er blitt såpass spontane må vi kunne kaste oss rundt enda fortere for å levere. 

– Det er ikke dermed sagt at det alltid kan gå like fort. Det vi driver med er på mange måter veldig seriøst og alvorlig. Det er snakk om mye penger og derfor er det viktig at vi står inne for de rådene og vurderingene vi tar, forteller den daglige lederen i Lokalmegleren & Partners. 

– Helt klart. Kundene har tillit til våre avgjørelser og den må vi kunne leve opp til, avslutter Ørvik.  

Kilde: ta.no