Lokalmegleren &Partners åpner ny filial og satser på Notodden.

Lokalmegleren &Partners åpner ny filial på Notodden. Dette skjer i samråd med at Sparebanken DIN også etablerer seg på Notodden som en del av deres strategi i distriktet. Åpningen på Notodden vil gi Sparebanken DIN og Lokalmegleren en sterk tilstedeværelse i Aust-Telemark.

Viktig område for fremtiden

Daglig leder Berit Seltveit forklarer at det er flere grunner til at de satser og etablerer seg på Notodden. Notodden er den tettest befolkede kommunen i Aust-Telemark. De senere år har det skjedd en positiv utvikling med flere industribedrifter i kommunen, spesielt innenfor teknologi og offshore. Uavhengig av industrien har Notodden i over hundre år fungert som handels- og serviceby for resten av Aust-Telemark. 

Folkene er viktigst  

– Sammen med Sparebanken DIN etablerer vi oss med et komplett sett bank- og meglertjenester. Innenfor samme inngangsdør kan vi tilby hele reisen fra sparing til pensjon, fra hybel til familiebolig og tilbake til litt mindre plass. 

Lokalmegleren &Partners skal være nettopp det vi sier vi er, den lokale eiendomsmegleren for Telemark og telemarkinger. Vi er alle folk med lokal tilknytning, som vet hva som skjer i lokalmiljøet. Det gjør at vi kjenner distriktet, bedriftene, velforeningene og de frivillige organisasjonene. Fordi vi tror at det gjør en forskjell, også når vi snakker med deg om ditt, avslutter Berit.

ÅPNING 6 FEBRUAR KL 14.00

Vi ønsker alle på Notodden velkommen til offisiell åpning av Sparebanken DIN Telemark og Lokalmegleren &Partners tirsdag 6. februar 2024.  

Vårt nye hjem er Tekstengata 7 på Vannfronten. Vi gleder oss stort til å vise frem våre nye, fine lokaler og ønsker alle velkommen innom. Rett ved Bok- og Blueshuset finner du oss med utsikt mot vannet. Parkering på utsiden og inngang rett fra fortauet. 

Program for dagen: 

14.00 Snorklipping v/ Ordfører Gry Fuglestveit 

14.15 Mingling og noe godt i glasset 

14.30 Velkomsttale 

16.00 Intimkonsert med Oddbjørn Holla 

Det blir gode samtaler, musikalsk innslag, kaffe og kake helt frem til klokken 18.00, så kom når det passer. I tillegg kan vi by på et godt åpningstilbud til alle som signerer oppdrag gjennom oss frem til 15. mars 2024. Vi vet at gode bilder og god presentasjon av boligen er avgjørende i dagens marked, derfor gir vi våre kunder nå 5 timer med interiørveiledning og gratis fotopakke til en verdi av kr 12.000,-.

Hele åpningsuka kan du komme innom for en god prat, en kaffekopp og samtidig være med i trekningen av fine premier.